Ariana Grande komt op 29 mei 2015 eindelijk naar Nederland

Geschreven door op 14 november 2014 om 12:05
Ariana Grande - Fotocredits Emma Sheehan - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Ariana Grande komt volgend jaar eindelijk naar Nederland. Op 29 mei 2015 geeft ze een concert in de Ziggo Dome. Tot grote vreugde van al haar fans.

De 21-jarige zangeres werd bekend door de Nickelodeon series Victorious en Sam & Cat. In 2011 bracht ze haar eerste single Put Your Hearts Up. Daarop volgde The Way, wat haar doorbraaksingle werd.

Ariana Grande

Kaartverkoop Ariana Grande

Afgelopen weekend gaf Ariana Grande al een spetterend optreden tijdens de MTV European Music Awards. En datzelfde staat ons dus volgend jaar ook te wachten. Als grootste fan van de tienerster kan je dat toch niet aan je voorbij laten gaan?!

De kaartverkoop voor Ariana Grande concert begint op vrijdag 21 november om 10.00. Maar je kan via deze website ook je kaartjes alvast vooruit reserveren. Dat weet je tenminste zeker dat je Ariana Grande’s fantastische show niet hoeft te missen. Want zeg nou zelf, dat zou toch gewoon vreselijk zijn?

YouTube player

Het succes van Ariana Grande

2014 is voor Ariana Grande een superjaar. Eerst kwam de megahit Problem, met Iggi Azalea, uit. Daarmee vestigde ze een record voor de jongste artiest waarvan een single met meer dan 400.000 downloads binnen één week debuteert. Met dit liedje kwam ze ook nog eens op nummer 1 in maar liefst 65 landen. Ook haar albums scoorden in Nederland supergoed. Yours Truly kwam tot nummer vijf en My Everything  kwam zelfs tot aan de derde plek. Reden genoeg om het concert van deze jonge superster niet te missen.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.