Ariana Grande in 2015 ook voor concert naar België

Geschreven door op 17 november 2014 om 13:55
Ariana Grande - Bron Flickr (Publiek Domein)

Ariana Grande gaat ook een concert in België geven. Op vrijdag 12 juni staat ze met haar The Honeymoon-tour in de Lotto Arena in Antwerpen. 

Afgelopen vrijdag maakte de Amerikaanse tienerster al bekend een concert in Nederland te geven. Op 29 mei 2015 staat ze in de Ziggo Dome te Amsterdam. Daar heeft ze nu dus een optreden op Belgische bodem aan toegevoegd. Dat concert in Antwerpen is ongeveer twee weken later.

Kaartverkoop Ariana Grande in Nederland en België

De kaarten voor Ariana Grande’s concerten in Nederland en België gaan aanstaande vrijdag (21 november) in de verkoop. Maar je wil natuurlijk niet dat andere fans de kaarten voor je neus wegkapen. Want dan zou je dit fantastische spektakel moeten missen. Gelukkig heb je nog meerdere opties.

Via deze website kan je nu al kaarten voor Ariana Grande’s concerten bestellen. Voor zowel de show in Nederland als het concert in België. Dan weet je tenminste 100% zeker dat je bij het concert kan zijn. Er is dan niemand die jou die kaarten nog af kan pakken.

YouTube player

Ariana Grande

Afgelopen vrijdag heb je Ariana Grande natuurlijk al kunnen bewonderen als gastartiest bij The Voice of Holland. Daar gaf ze een spetterend optreden. Tijdens dat programma kreeg ze ook te horen dat haar muziek in Nederland (natuurlijk) ontzettend populair is. Jamai overhandigde haar namelijk allemaal prijzen voor haar singles en albums.

Haar album My Everything  kreeg de gouden status. Dat betekent dat  My Everything in Nederland 20.000 keer verkocht is. Ook twee van haar singles vielen in de prijzen. Dubbel platina (60.000 verkopen) voor Break Free en zelfs driedubbel platina (90.000 verkopen) voor Problem

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.