The Beards geeft laatste baardige concerten

Geschreven door op 8 juni 2016 om 12:10
The Beards - Fotograaf: Eva Rinaldi | Flickr (CC BY-SA 2.0)

The Beards gaat ermee stoppen! Voordat de bebaarde mannen dat doen, geven de rockers in oktober drie zeer baardige concerten in Nederland.

The Beards - Fotograaf: Eva Rinaldi | Flickr

The Beards – Fotograaf: Eva Rinaldi | Flickr

The Beards tour

The Beards gaat dit jaar op afscheidstour en is dan ook te zien in Nederland. Op donderdag 6 oktober geven de bebaarde mannen een concert in Doornroosje te Nijmegen en op vrijdag 7 oktober in Mezz in Breda. Op zaterdag 8 oktober geven ze de allerlaatste Nederlandse show in Bitterzoet in Amsterdam.

Tickets

De voorverkoop is reeds begonnen. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar op de sites van de desbetreffende venues.

Beards Beards Beards

De vier Australische baardmannen zijn in 2005 begonnen met het maken van humoristische rockmuziek. Muziek geïnspireerd door, jazeker, baarden! In 2007 hebben de Aussies hun debuutalbum ‘The Beards’ uitgebracht waarmee de band populair is geworden in hun eigen stad. Het tweede album ‘Beards Beards Beards‘ en het nummer ‘If Your Dad Doesn’t Have a Beard, You’ve Got Two Mums’ hebben ervoor gezorgd dat The Beards wereldwijd bekend is geworden.

In 2015 is het vijfde album ‘Ten Long Years, One Long Beard’ uitgekomen waarop onder andere het nummer ‘I Like Beards’ op staat. De liefde voor baarden is overduidelijk en de band gelooft dat ze iedereen hebben overtuigd dat baarden geweldig zijn. Vandaar dat de muzikanten een afscheidstour doen.

YouTube player

Bron: Doornroosje, Mezz, Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.