Ghost in februari 2019 naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 10 september 2018 om 10:51
Ghost - Fotocredits: Mikael Eriksson (press kit Petting Zoo Propaganda, toestemming Frank van Liempd)

Ghost komt terug naar Nederland! De ‘Grammy award’ winnende rockband staat in de winter van 2019 in AFAS Live Amsterdam.

Ghost naar AFAS Live

Het concert van de Zweedse band Ghost vindt plaats op dinsdag 5 februari 2019 in AFAS Live Amsterdam. De show maakt deel uit van de ‘A Pale Tour Named Death’ World Tour. Aanleiding van de wereldtournee is het in juni 2018 uitgekomen album Prequelle.

Concertkaarten

Kaarten gaan in de verkoop op donderdag 13 september 2018. Tickets zijn te koop vanaf 10:00 via de website van ticketmaster. Zijn de concertkaarten uitverkocht? Kijk hier.

Album: Prequelle

De occulte band is opgericht in 2008 en staat sinds 6 april 2018 onder leiding van Cardinal Copa. Hij is de opvolger van Papa Emeritus III. In juni 2018 kwamen de Zweedse rockers met een nieuw album: Prequelle. Thema’s als de plaag en de ‘apocalypse’ staan centraal op dit album. Het nummer Rats, de eerste single op het album, heeft ruim 25 miljoen streams op YouTube.

Kijk hier voor de album review.

 

 

Bron: AFAS Live, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.