Heideroosjes eind 2019 ook naar TivoliVredenburg Utrecht voor afscheid

Geschreven door op 14 februari 2019 om 11:44
Nirwana Tuinfeest, Jera On Air, Heideroosjes - Credits: John Klijnen (management Heideroosjes) via Wikimedia Commons (CC by SA 2.5)

In december 2019 neemt Heideroosjes afscheid van het publiek. Voor deze concertreeks komen de mannen ook naar TivoliVredenburg in Utrecht.

Heideroosjes naar TivoliVredenburg

Op woensdag 18 december 2019 neemt Heideroosjes afscheid van zijn Utrechtse fans. De show vindt plaats in de Ronda van TivoliVredenburg te Utrecht. Vier dagen later, op zaterdag 21 december 2019, neemt de band definitief afscheid in de Grote Zaal van de Amsterdamse Paradiso.

Kaartverkoop

Tickets gaan op zaterdag 16 februari 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier.

Afscheid

Ondanks dat de punkrockband bekend werd met nummers als ‘Klapvee!’, ‘Tering Tyfus Takketrut‘ en ‘Ze Smelten De Paashaas‘, besloten de mannen toch de handdoek in de ring te gooien. Van 2012 tot 2019 hebben de fans niks meer van de formatie vernomen. Voor het dertigjarig jubileum in 2019 komt de band voor een jaar weer bij elkaar.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.