Us The Duo brengt uniek nummer uit

Geschreven door op 29 oktober 2015 om 1:49
Us The Duo

Het getrouwde stel Michael en Carissa, vormen samen Us The Duo. Hoewel ze bekend staan om hun 7-seconde covers op Vine, komen ze nu met een eigen nummer!

Us The Duo

Nieuwe single ‘Slow Down Time’.

YouTube player

Wie zijn Us The Duo?

Us The Duo is een Amerikaans folk-pop duo gevormd door het getrouwde stel Michael en Carissa Alvarado. Ze hebben elkaar in 2011 ontmoet op de set van een muziekvideo in Los Angeles. De vonk sloeg direct over en in 2012 zijn ze getrouwd. In 2013 begonnen ze met het uploaden van zeven-seconde covers van populaire liedjes op hun Vine account. Dit was zo succesvol dat ze in augustus 2015 maar liefst 4.8 miljoen volgers hadden.

In maart 2014 kregen ze een contract bij Republic Records. Hiermee staan ze bekend als de eerste muzikanten die hebben getekend bij een ‘major record label’ door hun filmpjes op Vine. Hieronder kun je genieten van allerlei tophits uit 2014 gezongen in 2,5 minuut.

YouTube player

Voorgaande single

Oprah Winfrey boekte Us The Duo voor een tour in November 2014, nadat ze de film The Book of Life had gezien waarin het nummer ‘No Matter Where You Are’ van Us The Duo in voorkwam. Dit gaf het duo natuurlijk extreem veel bekendheid.

YouTube player

Voorgaande albums

Hoewel ze bekend staat om hun bijzondere covers, hebben ze ook twee albums uitgebracht met daarop eigen muziek. Zo kwamen ze in 2012 met het album ‘Us’ en in 2014 met het album ‘No Matter Where You Are’. Echter, hun cover van Shake It Off is nog steeds hun populairste nummer op Spotify.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Nieuwe singles · Nieuws · Us The Duo Nieuws