Even Voorstellen: Us The Duo

Geschreven door op 31 januari 2017 om 15:04
Us The Duo

We willen je even voorstellen aan een muzikaal duo dat je misschien nog niet kent: Us The Duo. Michael en Carissa Alvarado zijn een getrouwd stel uit Los Angeles in Amerika. Zij zijn ontdekt via de app Vine.

Us The Duo

Het koppel ontmoette elkaar op de set van een muziek video opname in Los Angeles in 2011. Daarna ging het snel. In 2012 trouwde het stel en vanaf 2013 uploadden zij samen regelmatig covers van liedjes op Vine,Hier verdienden ze 4,8 miljoen volgers mee. In maart 2014 werd het koppel pas echt ontdekt en tekenden ze een platendeal met Republic Records. Hiermee waren zij de eerste muzikanten die via Vine een platencontract kregen aangeboden.

Inmiddels heeft het duo al 3 albums en meerdere singles uitgebracht, en tegenwoordig plaatsen ze nog nu en dan een cover op hun YouTube kanaal. Ook is hun nummer No Matter Where You Are de titelsong van de film The Book Of Life. Hun laatste release is een EP met 5 nummers die gebaseerd zijn op verhalen van hun eigen fans, genaamd The Public Record. Op YouTube zijn de 5 nummers te beluisteren, maar ook de verhalen van de fans worden verteld.

‘Just Love’ Tour

Vorig jaar hebben ze in het voorprogramma van de a-capella groep Pentatonix gestaan, waarmee ze door heel de Verenigde Staten en een groot deel van Europa hebben getoerd. Inmiddels zijn ze begonnen aan hun eigen Just Love Tour, die afgelopen week aftrapte in Canada. 16 maart staan ze in TivoliVredenburg in Utrecht!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Us The Duo Nieuws