Ziggo Dome locatie voor concert Robbie Williams

Geschreven door op 3 december 2013 om 6:00
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Op 4 mei 2014 zal Robbie Williams weer een concert gaan geven in Nederland. De locatie van dit concert is inmiddels ook al bekend, Robbie Williams zal zijn optreden houden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit concert is onderdeel van zijn Europese tour die hij zal gaan houden voor zijn nieuwe album Swing Both Ways.

Ziggo Dome

De Ziggo Dome in Amsterdam-Zuidoost zal de locatie gaan worden voor Robbie Williams zijn optreden wat hij op 4 mei 2014 in Nederland zal gaan houden. Dat de Ziggo Dome de locatie is geworden is niet heel bijzonder als je kijkt naar de agenda van de Ziggo Dome. In 2014 zullen naast Robbie Williams ook andere wereldsterren waaronder Michael Bublé, Maroon5, Avicii en Justin Timberlake hun optreden houden in de Ziggo Dome. Onlangs werden in de Ziggo Dome ook nog de MTV EMA-Awards uitgereikt. De Ziggo Dome laat zich kenmerken door de 840.000 ledlampjes die aan de buitenkant van het gebouw als beeldscherm gebruikt kunnen worden voor videobeelden. In totaal heeft de Ziggo Dome plek voor 17.000 plaatsen. De Ziggo Dome is in juni 2012 geopend en is met kleine aanpassingen ook te gebruiken voor tenniswedstrijden, een olympisch zwembad of een ijsbaan.

Kaarten

De voorverkoop voor de kaarten van het concert van Robbie Williams zal op 4 december 2013 om 09:00 starten. De prijzen voor de kaartjes zullen variëren van €75,- tot €97,-. Voor de voorverkoop van de kaarten kun je terecht bij Ticketmaster. Klik  hier voor de voorverkoop van Ticketmaster. Is er een lange wachtrij of zijn de kaarten in de voorverkoop al uitverkocht? Bekijk dan deze pagina voor tickets zodat jij alsnog naar het concert van Robbie Williams kan gaan!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.