Lara Fabian brengt haar ‘Camouflage’ tour in 2018 naar AFAS Live

Geschreven door op 31 augustus 2017 om 11:12
Lara Fabian - Foto Mattersin (Wikimedia Commons)

Lara Fabian komt naar Nederland! De Belgische zangeres brengt haar ‘Camouflage’ tour in mei 2018 naar AFAS Live in Amsterdam.

Lara Fabian met ‘Camouflage’ tour naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Lara Fabian! De Belgisch-Canadese zangeres komt deze herfst met een nieuw album en zal in 2018 te bewonderen zijn in AFAS Live! Lara betreedt op donderdag 17 mei het podium van de Amsterdamse concertzaal. Het optreden van de muzikante is onderdeel van haar nieuwe Camouflage tour.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 1 september in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Camouflage’

De inmiddels 47-jarige Lara Crokaert, zoals de zangeres daadwerkelijk heet, is de bestverkopende Belgische vrouwelijke artiest aller tijden. Fabian bracht tot op heden twaalf studioalbums uit. In 2016 verscheen haar laatste album: ‘Ma Vie Dans La Tienne’. Binnenkort komt de Belgische muzikante echter met een nieuwe plaat: op 6 oktober verschijnt haar nieuwe album ‘Camouflage’.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.