Us The Duo voor een concert naar Utrecht

Geschreven door op 30 mei 2016 om 13:15
Us The Duo

Us The Duo komt naar Nederland! Op 30 september geeft het Amerikaanse echtpaar een concert in TivoliVredenburg in Utrecht.

Us The Duo

Michael en Carissa – YouTube

Us The Duo concert

Het Amerikaanse folkpopduo Us The Duo komt dit jaar voor een concert naar Nederland. Op vrijdag 30 september staat het muzikale tweetal in TivoliVredenburg om hun liefde te vertalen naar muziek.

US The Duo tickets

De kaartverkoop begint op donderdag 2 juni om 10:00 uur. Tickets voor dit optreden zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

Vinesterren

De Amerikaanse folk/popzangers Michael en Carissa Rae Alvarado hebben elkaar in 2011 ontmoet en zijn het jaar daarop met elkaar getrouwd. De twee zijn populair geworden door de covers van 6 seconden die ze plaatsten op de videosite Vine. Het duo is de eerste muzikale act die een grote platendeal heeft gekregen via deze website.

Tijdens het concert hoor je de mooie nummers van de albums ‘Us’ en ‘No Matter Where You Are’ die ze zelf hebben uitgebracht. Verwacht naast hun zelfgeschreven nummers over de liefde ook originele covers van grote hits! Luister hieronder naar de top hits van 2015 in 3,5 minuten gezongen door het Amerikaanse duo.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.