Danny Vera met clubtour langs Nederlandse poppodia

Geschreven door op 10 december 2019 om 10:50
Danny Vera - Bron: Persbericht De Oosterpoort

Danny Vera begint in het najaar van 2020 aan een clubtour! De Nederlandse singer-songwriter reist hiermee langs onder andere Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

UPDATE 31-1-20: Danny Vera heeft wegens succes extra shows in 013 en TivoliVredenburg aangekondigd! De zanger komt ook op donderdag 5 november 2020 naar het Tilburgse poppodium. De extra show in Utrecht vindt plaats op zondag 29 november 2020.

Danny Vera op clubtour

Danny Vera heeft een gloednieuwe tour aangekondigd! Enkele maanden nadat de Rollercoaster-zanger op het podium staat van de Amsterdamse AFAS Live, gaat hij nu ook de poppodia in. Op vrijdag 9 oktober 2020 trapt de artiest zijn tour af in de Melkweg te Amsterdam, waarna hij hem op zaterdag 28 november 2020 afsluit in TivoliVredenburg in Utrecht.

Bekijk hier een overzicht van alle tourdata en -locaties:

Extra shows:

  • Donderdag 5 november 2020 in Poppodium 013, Tilburg
  • Zondag 29 november in TivoliVredenburg, Utrecht

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf donderdag 12 december 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van de desbetreffende poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Roller Coaster’

In maart 2019 bracht de singer-songwriter zijn single ‘Roller Coaster’ uit. Met het nummer kreeg de zanger zijn eerste echte radiohit te pakken, waarvoor hij beloond werd met een gouden plaat. De hitsingle staat op het eerder dit jaar verschenen album ‘Pressure Makes Diamonds 1 & 2‘. Het album werd goed ontvangen en volgens velen betekende dit de doorbraak van Danny bij het grote publiek.

Beluister het nummer hieronder:

YouTube player

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.