Yungblud brengt ‘Life On Mars Tour’ in 2021 naar AFAS Live

Geschreven door op 23 oktober 2020 om 11:04
Yungblud - Credits: Rawpic - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Yungblud komt naar Nederland! De Britse zanger brengt zijn ‘Life On Mars Tour’ in het najaar van 2021 naar AFAS Live in Amsterdam.

Yungblud in 2021 naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Yungblud! De jonge singer-songwriter en multi-instrumentalist brengt op 4 december zijn nieuwe plaat ‘Weird!’ uit en bij een nieuw album hoort natuurlijk een tour. Deze tournee, die de naam ‘Life On Mars’ heeft gekregen, brengt de 23-jarige Brit op zondag 24 oktober 2021 naar AFAS Live in Amsterdam.

Yungblud laat op de website van AFAS Live weten dat hij uitkijkt naar de nieuwe tournee: “Ik kan niet wachten om weer op tournee te gaan, het duurt nu al te lang! Deze shows gaan twee keer zoveel energie, emotie en passie meekrijgen. Dit zijn de grootste zalen waar ik ooit heb gespeeld, dus verwacht een spektakel. Ik heb een jaar lang opgesloten gezeten in een kamer en mijn ADHD heeft benzine nodig om mijn vuurtje op te stoken… we gaan ervoor!”

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 30 oktober in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.