Tino Martin en meer Hollandse sterren naar ‘Ik Hou Van Hollands’ in Kampen

Geschreven door op 28 augustus 2019 om 14:43
Ik Hou Van Hollands

Een aantal van de grootste Nederlandstalige sterren komt op 28 september naar Kampen! Onder meer Tino Martin en Django Wagner treden op tijdens muziekevenement ‘Ik Hou Van Hollands’.

O.a. Tino Martin naar ‘Ik Hou Van Hollands’

Goed nieuws voor liefhebbers van Nederlandstalige muziek! Een waslijst aan Hollandse sterren treedt in september op tijdens ‘Ik Hou Van Hollands’ in Kampen. De organisatie van het evenement belooft een spectaculaire avond met de beste Nederlandstalige artiesten van het moment, dus dit mogen fans niet missen!

Onder meer Tino Martin, Django Wagner en John de Bever komen Kampen op zaterdag 28 september op zijn kop zetten. ANCORA!, Stef Ekkel, Grad Damen, Frank van Etten, Danny Heden, Het Feestteam, Ernest en Maria Goosen maken de line-up van het muziekfestijn compleet.

Kaartverkoop

Early Bird tickets en VIP kaarten zijn inmiddels al uitverkocht, dus wacht niet te lang! Kaarten voor het feest zijn voor slechts € 31,- verkrijgbaar via de website van het evenement. Check de website voor meer info.

 

Bron: Ik Hou Van Hollands

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.