Miss Montreal brengt nieuwe single uit

Geschreven door op 17 november 2015 om 13:15
Miss Montreal - Fotograaf: Hugo van Meijeren - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Met haar rol als jurylid in het huidige seizoen van The Voice Of Holland heeft Sanne Hans – frontvrouw van de band Miss Montreal – het druk genoeg. Toch vond de zangeres ook de tijd om dit jaar te werken aan nieuw materiaal. Een gloednieuw album staat gepland voor volgend jaar. Nu is er eerst een nieuwe single!

Miss Montreal - Fotograaf: Hugo van Meijeren - Bron: Wikimedia Commons

Miss Montreal – Fotograaf: Hugo van Meijeren – Bron: Wikimedia Commons

Nieuwe single van Miss Montreal

De afgelopen maanden werkte Sanne in Londen met songwriters aan nieuw materiaal. De eerste voorbode van een nieuw album is gisteren verschenen en heet Love You Now, dat de zangeres samen schreef met Phrased Differently (o.a. verantwoordelijk voor nummers van Miley Cyrus, Avicii en Craig David). Het nummer klinkt catchy en is een mix van pop, folk en electro. Een hit voor de band zit er zeker weer in!

Sanne Hans toont veelzijdigheid

Met name Sanne Hans heeft haar status als artieste de afgelopen jaren extra onderstreept. Met nummers als Say Heaven, Say Hell en Hoe met Nielson scoorde de zangeres grote hits. Daarnaast stond ze twee seizoenen met een eigen programma in diverse Nederlandse theaters en was op menig podia door het land te zien en te horen. Haar rollen als jurylid in talentenjachten als De Beste Singer-Songwriter van Nederland en The Voice Of Holland tonen tevens haar veelzijdigheid. Eerder dit jaar vierde Sanne haar succes met het uitbrengen van The Singles Collection, een verzamelalbum dat de #2 positie in de Album Top 100 bereikte.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Miss Montreal Nieuws · Nieuws · Videos