Justin Bieber ontsnapt aan moordpoging

Geschreven door op 13 december 2012 om 17:54
Justin Bieber - Fotocredits Pascal Parvex (Wikimedia Commons)

2 mannen zijn in Amerika opgepakt omdat ze van plan waren Justin Bieber te vermoorden en te castreren. Een fan van Bieber zou daartoe opdracht hebben gegeven. 

KRQE News meldt dat de 41-jarige Mark Staake en zijn 23-jarige Tanner Ruane uit New-Mexico gisteren in Vermont en New York zijn opgepakt, omdat ze plannen zouden hebben om de popster te vermoorden en hem te castreren. Het raarste van het dit nieuws is misschien nog wel dat ze dit deden in opdracht van een gevangene!

De 2 mannen waren ingehuurd door een fan van Bieber, de 45 jarige Dana Martin. De man zit momenteel een gevangenisstraf van 35 jaar uit voor de moord op een 15-jarig meisje in 2000, maar wist toch de 2 huurmoordenaars opdracht te geven tot de moord op Bieber, zijn bodyguard en nog 2 anderen.De 45-jarige  gevangene is naar verluid geobsedeerd met Bieber en zou hem zelfs getatoeëerd hebben op zijn been.

Om nog onbekende redenen bedacht Martin zich echter en gaf hij de 2 mannen aan bij de politie. Daardoor was het voor de politie een koud kunstje om de 2 mannen op te pakken. De 23-jarige Ruane zou bij zijn arrestatie in het bezit zijn van enkele moordwapens en een snoeischaar.

Carly Rae Jepsen & Justin Bieber – Call Me Maybe (Live) 

YouTube player

 Meer nieuws over Justin Bieber

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws