Hurts concert 30 maart 2013 Melkweg Amsterdam!

Geschreven door op 13 december 2012 om 15:48

De Britse band Hurts komt naar Nederland! Concertzaal Melkweg maakte onlangs bekend dat de band op op 30 maart 2013 een concert zal geven in de Oude Zaal van Melkweg  in Amsterdam.  

Hurts brak enkele jaren geleden door met hun album ‘Happiness’, waar hits op stonden als ‘Wonderful life’, ‘Stay en ‘Better Than Love’. Vermoedelijk was de naam van het album ironisch bedoeld, want de band staat vooral bekend om zijn ‘donkere’ muziek die doet denken aan Depeche Mode, Pet Shop Boys en White Lies.

Nadat de Britse band het album uitbracht, dat overigens meer dan een miljoen keer werd verkocht, speelden ze op de hoofdpodia van o.a. Pinkpop, Rock Werchter, Sziget en het beroemde Britse festival Glastonbury. Voor dat festival werden ze niet voor niets tot beste optreden van het jaar verkozen door de lezers van het Britse muziekmagazine NME.

De voorverkoop voor het concert begint aanstaande vrijdag 14 december 10.00 via de site van Besteltickets.com. Deze site vergelijkt ticketaanbieders en laat je zien waar je zo goedkoop mogelijk alsnog aan kaarten kunt komen!

Hurts – Wonderful Life

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Hurts Nieuws · Nieuws