Reggie Watts voor concerten naar Melkweg Amsterdam en 013 Tilburg

Geschreven door op 13 april 2016 om 14:07

De excentrieke Amerikaanse muzikant, zanger en komiek Reggie Watts geeft deze zomer concerten in Melkweg Amsterdam en 013 Tilburg!

Reggie Watts naar Nederland

Amerikaans muzikant, zanger en komiek Reggie Watts komt naar Nederland! De excentrieke performer geeft dit jaar concerten in zowel Melkweg Amsterdam als in 013 Tilburg. Het concert in 013 Tilburg vindt plaats op donderdag 14 juli in de Jupiler Zaal en is semi-seated. Het concert in Melkweg Amsterdam vindt de dag erna plaats op vrijdag 15 juli.

Kaarten voor beide concerten gaan aanstaande vrijdag 15 april in de verkoop om 10:00 uur ’s ochtends. Kaarten zijn te verkrijgen via de Nederlandse website van Ticketmaster.

Geen rode draad

De unieke shows van Reggie leidde hem al naar vele plekken. Zo werd hij persoonlijk door Conan O’Brien uitgenodigd als support voor zijn uitverkochte tour door de VS. Reggie Watts laat het publiek versteld staan met een verbazingwekkende mix van comedy, songs en geluidseffecten. Verwacht geen duidelijke rode draad of samenhangende verhalen, maar vreemde sketches, hilarische aanzetten en bijzondere imitaties.

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.