Beyoncé in 2016 met concert naar Amsterdam Arena

Geschreven door op 8 februari 2016 om 9:52
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Beyoncé fans opgelet! In 2016 komt de popdiva naar Nederland voor een concert in de Amsterdam Arena. Het optreden maakt deel uit van ‘The Formation World Tour 2016’.

Beyoncé naar Amsterdam Arena

Dat maakte Beyoncé tijdens de Superbowl bekend. Het concert vindt plaats op zaterdag 16 juli 2016 om 19:00 uur in de Amsterdamse Arena.

Beyoncé Tickets

Wil jij erbij zijn op 16 juli in de Amsterdam Arena? Blok dus snel je agenda en zorg dat je op tijd klaar zit voor de kaartverkoop. De pre-sale start aanstaande dinsdag (9 februari) om 12:00 uur. De normale verkoop begint maandag 15 februari om 10:00 uur. De voorverkoop verloopt online via de website van Ticketmaster.

The Formation World Tour 2016

Het concert in de Amsterdam Arena maakt deel uit van de gloednieuwe “Formation World Tour“. Gisteren bracht de Queen Bee geheel onverwachts haar nieuwe single ‘Formation’ uit. Heel bijzonder, want dit is haar eerste single sinds Beyonce: Platinum Edition uit november 2014.

Beyoncé Amsterdam Arena Plattegrond

Ben je benieuwd welke plaatsen te koop zijn voor het concert van Beyoncé in de Amsterdam  Arena? Bekijk dan hier de zaalplattegrond.

(Klik op de afbeelding om deze te vergroten.)

Ook naar Brussel

Ook aan de Belgische fans is gedacht. Op zondag 31 juli komt de Popqueen naar het Koning Boudewijnstadion in de Belgische hoofdstad. Lees hier alles over het Beyoncé concert in Brussel.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.