Eagles Of Death Metal in juni 2019 naar Melkweg

Geschreven door op 27 november 2018 om 12:37
Eagles of Death Metal - By Alfred Nitsch (Own work) [CC BY-SA 3.0 at (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/at/deed.en)], via Wikimedia Commons

Eagles Of Death Metal komt naar Nederland! Halverwege juni 2019 staat de Amerikaanse rockband in de Melkweg te Amsterdam.

Eagles Of Death Metal naar Melkweg

Het concert van Eagles Of Death Metal vindt plaats op zondag 16 juni 2019 in de Amsterdamse Melkweg. De Nederlandse show maakt deel uit van een Europese tour door onder andere Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Tickets

Kaarten zijn reeds verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Bandnaam

Ondanks de bandnaam zijn deze Eagles geen metalband. Het verhaal gaat, te lezen op hun website, dat Josh Homme door een vriend werd geïntroduceerd met het metalgenre, in het specifiek de Poolse band ‘Vader’. Hierna vroeg de zanger zich af hoe een mix van The Eagles en een death-metalband zouden klinken. Zo is de band naar verluidt ontstaan.

Nieuw album

Op 23 november hebben de rockers een coveralbum genaamd Pigeons Of Shit Metal uitgebracht. Bandlid Josh Homme, ook bekend als frontman van Queens Of The Stone Age, heeft de ‘cover art’ voor deze plaat ontworpen.

March For Our Lives

Eerder in maart 2018, was frontman Jesse Hughes het gespreksonderwerp van de dag vanwege zijn posts op Instagram. Hierin uitte de zanger zich openlijk over de studentendemonstratie ‘March For Our Lives’, voor een strikter wapenbeleid in Amerika.

 

Bron: Melkweg, eaglesofdeathmetal.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.