Lady Gaga spendeert een miljoen dollar aan schadeherstel New York

Geschreven door op 8 november 2012 om 11:04
Lady Gaga - Fotocredits: Philip Nelson (Flickr CC BY-SA 2.0)

De zangeres heeft zich van haar beste kant laten zien door een miljoen dollar aan New York te geven. ze heeft dit geld aan het Rode Kruis gegeven die het op hun beurt gebruiken voor schadeherstel.

Dit heeft ze afgelopen woensdag bekendgemaakt via haar blog.

Afgelopen week verwoestte Sandy, de naam van de orkaan die eenmaal aan land veranderde in een enorme storm, delen van New York. Grote gedeeltes kwamen zonder stroom te zitten en de metro heeft door waterschade enkele dagen niet kunnen rijden. Momenteel zijn er nog steeds tienduizenden huishoudens die geen stromend water en elektriciteit hebben.

De in New York geboren superster laat weten dat New York haar gemaakt heeft tot de vrouw die ze nu is, zonder deze stad had haar leven er heel anders uit gezien. De wereldstad heeft haar een genadeloze ambitie gegeven, een drijfveer om alles wat ze doet in haar leven te laten slagen.

Ook bedankt de ‘Just Dance’ zangeres de stad voor de levenskracht die ze eruit geput heeft. “Ik help nu die van jou weer op te bouwen”, aldus Lady Gaga.

Lady Gaga – ‘Bad Romance’

YouTube player
Lees meer Lady Gaga Nieuws.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws