WIN! 2×2 tickets voor Zweedse retro-hardrockers Dead Lord en Horisont

Geschreven door op 24 april 2018 om 15:51
Band Photo - Dead Lord (persfoto Century Media Records, zie mail(

De Zweedse rockbands Dead Lord en Horisont komen binnenkort voor meerdere shows naar Nederland en jij kunt erbij zijn! Artiesten Nieuws mag twee setjes tickets weggeven voor een van de shows.

UPDATE 2 mei: De winnaars zijn bekend! Met de prijswinnaars is inmiddels contact opgenomen.

Win tickets voor Dead Lord en Horisont!

Fan van onvervalste, ouderwetse hardrock? Dan is dit iets voor jou! In mei komen de Zweedse retro-hardrockbands Dead Lord en Horisont samen naar Nederland. De bands geven drie shows: in Metropool Hengelo (11 mei), ‘t Beest in Goes (12 mei) en Flux in Zaandam (13 mei).

Wil jij graag bij één van deze drie shows aanwezig zijn? Dat kan! Artiesten Nieuws mag in samenwerking met Century Media twee setjes van twee tickets weggeven. Wat je hiervoor moet doen? Like de Facebookpagina van Artiesten Nieuws en tag je beste vriend of vriendin in onderstaande post. Laat ons weten voor welke show jij tickets wilt winnen en wie weet ben jij er binnenkort bij!

De winnaars worden op woensdag 2 mei bekendgemaakt.

Voorproefje

Ben jij nog niet bekend met de Zweedse hardrockers van Dead Lord en Horisont, of wil jij alvast een voorproefje van eerdergenoemde shows? Beluister dan snel onderstaande tracks!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Winnen