Pink Floyd tribute band Infloyd komt met nieuwe tour door Nederland

Geschreven door op 22 februari 2017 om 15:48
Pink Floyd Dark Side of the Moon - Vilisvir (Wikimedia Commons)

Pink Floyd tribute Infloyd gaat weer toeren! De Nederlandse coverband start in september een nieuwe tour door het land. De première van de tour is op 2 september in De Boerderij in Zoetermeer.

Infloyd – The Final Cut

De nieuwe tour van de coverband draait deze keer om het Pink Floyd album ‘The Final Cut’. Het laatste album van de legendarische band met Roger Waters verdient na 34 jaar een live podium, aldus de coverband op haar eigen website. Ook zal het iconische album ‘Animals’, dat dit jaar 40 jaar oud is, live gespeeld worden. De albums zullen in Infloyd-stijl onder handen genomen worden.

Kaarten The Final Cut Tour

Kaarten voor de nieuwe tour zijn verkrijgbaar via onderstaande verkoopkanalen:

Primair:

Kaarten

Secundair:

Kaarten

The Dutch Pink Floyd Tribute Band

De Nederlandse Pink Floyd tribute Infloyd verraste de wereld in 2014 door als eerste band ter wereld het album ‘Amused to Death’ van Roger Waters in zijn geheel uit te voeren op het podium. De band is sinds 2012 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland. De vorige tour van de band werd afgelopen februari groots afgesloten met een concert in AFAS Live.

Bron: Infloyd

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.