My Fair Lady terug naar Nederlandse theaters!

Geschreven door op 6 oktober 2016 om 10:37
My Fair Lady - Foto: Pat McGrath - (Bron: Flickr) (CC BY 2.0)

De musical ‘My Fair Lady’ komt terug naar Nederland in 2017. Producent DommelGraaf en Cornelissen maakten donderdag bekend dat de musical terug komt. 

My Fair Lady

My Fair Lady – Foto: Makuahine Pa’i Ki’i – (Bron: Flickr)

Broadway musical opnieuw naar Nederland

My Fair Lady, een musical voor het eerst gespeeld op Broadway, is opnieuw onderweg naar Nederland! In Nederland zijn er al drie keer eerder uitvoeringen van de Broadway musical geweest. De musicals werden alle drie de keren vertaald door Seth Gaaikema

My Fair Lady

De chique professor Henry Higgins ontmoet bloemenmeisje Eliza Doolitlle. Higgins sluit een weddenschap af met zijn vriend kolonel Pickering; hij zal erin slagen om Eliza in korte tijd perfect Engels te leren en haar de etiquette in de hogere kringen eigen te maken. De wereldpremière van de musical vond plaats op Broadway in 1956. In 1964 kwam de gelijknamige film uit. De titel van de musical is eigenlijk een woordspeling. My Fair Lady letterlijk vertaald betekend namelijk mijn schone dame, maar My Fair is ook de manier waarop in plat-londens de wijk Mayfair wordt uitgesproken. In deze wijk speelt het verhaal zich af.

Kaarten voor de musical

Wie er in de nieuwe cast van de musical zitten is nog niet bekend. Daarom is er ook nog niks bekend over kaartverkoop. Als er meer informatie bekend is over de kaartverkoop lees je het op onze site!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Musicals en Theater · Nieuws