Kabaka Pyramid in 2019 naar Melkweg en De Helling

Geschreven door op 10 december 2018 om 13:40
Kabaka Pyramid - Screenshot YouTube

Goed nieuws voor fans van Kabaka Pyramid! De reggaeartiest staat in maart 2019 op de bühne van de Amsterdamse Melkweg en De Helling in Utrecht. 

Kabaka Pyramid naar Melkweg en TivoliVredenburg

Kabaka Pyramid geeft twee concerten in Nederland! Op donderdag 14 maart 2019 staat de artiest in de Oude Zaal van de Melkweg in Amsterdam. Enkele dagen later, op dinsdag 19 maart 2019, treedt Kabaka op in de Helling te Utrecht.

Kaartverkoop

Concertkaarten voor het concert in Amsterdam gaan op dinsdag 11 december 2018 in de verkoop. Tickets voor de show in Utrecht zijn reeds verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Kontraband

In mei 2018 bracht Kabaka zijn debuutalbum ‘Kontraband’ uit. Op de plaat staan solo nummers en tracks in samenwerking met onder andere Akon en vriend Damian ‘Jr Gong’ Marley.

Naambetekenis

De naam Kabaka, afkomstig uit Oeganda, is afgeleid van het woord koning. Verder vertegenwoordigt het langdurige bestaan van de piramides in Zuid-Afrika zijn verlangen naar een lange muziekcarriere en zijn ‘Kemetic Roots’.

 

Bron: TivoliVredenburg, Melkweg, kabakapmusic.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.