The Flaming Lips voor concert naar Nederland

Geschreven door op 8 augustus 2016 om 10:37

Psychedelica hoort bij de sixties? Echt niet. The Flaming Lips brengt de jaren zestig naar deze tijd! De spacerockband komt in januari 2017 naar Utrecht!

The Flaming Lips concert

Knotsgek, briljant, buitenaards… Er staat geen maat op de Amerikaanse band The Flaming Lips. Ze brengen psychedelica naar de huidige tijd, en naar Utrecht! Op zaterdag 28 januari 2017 is de groep te zien in TivoliVredenburg.

The Flaming Lips kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op dinsdag 9 augustus om 10:00.

See before you die

Neo-psychedelica since 1983. De band rondom frontman Wayne Coyne laat overal waar ze optreden een indruk achter die nooit meer verdwijnt. Alleen de muziek laat het publiek al in een waas achter. Zijn hun eigen albums The Soft Bulletin en Yoshimi Battles The Pink Robots al hoogtepunten, ook hun remakes van albums van Pink Floyd en The Beatles zijn knotsgek en briljant.

En alsof dat niet genoeg is, zijn hun visuals nog leiper. Kostuums, ballonnen en pyrotechniek zijn niet zeldzaam. Sterker nog: ze werden ontdekt door Warner Bros op de avond dat ze bijna een concertzaal in brand stoken. Ze zijn niet voor niets een van de 50 bands die je volgens Q Magazine moet zien voor je dood gaat. Mis deze kans dus niet!

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.