Wolter Kroes in voorjaar 2019 naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 11 september 2018 om 10:37
Graauwrock, Wolter Kroes - Fotocredits: Mario Link (Wikimedia Commons)

Na een uitverkocht 30-jarig jubileumconcert in Carré, zet Wolter Kroes zijn jubileumjaar voort in onze hoofdstad. Op zaterdag 30 maart 2019 staat de volkszanger op het podium van AFAS Live in Amsterdam.

Wolter Kroes in AFAS Live

Dit jaar zit Wolter Kroes alweer dertig jaar in het vak en dit wil hij groots vieren. Na een uitverkocht concert in Carré, pakt de volkszanger nog grootser uit. Op zaterdag 30 maart 2019 viert de zanger zijn jubileum in AFAS Live met concert onder de noemer: ‘We Gaan Nog Even Door’.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 14 september 2019 via de site van Ticketmaster. Is het uitverkocht? Kijk hier.

Carré

Het jubileum van de Nederlandse zanger wordt op 4 december 2018 gevierd in Carré Amsterdam. Dit concert was binnen een paar minuten uitverkocht. Wegens de enorme belangstelling hebben veel fans geen tickets kunnen bemachtigen. Wolter moest dus naar een grotere locatie zoeken. De zanger kwam al vrij snel uit bij AFAS Live. Ik ken dit nog als HMH en hier heb ik al vaak mogen staan. Het voelt toch een beetje als thuis, dus ik kan niet wachten om hier weer een groot feest te maken met oud en nieuw repertoire.”

We Gaan Nog Even Door

Op 12 oktober 2018 brengt de volkszanger voor het eerst sinds zeven jaar een nieuw album uit: ‘We Gaan Nog Even Door‘. Met dit album kijkt Wolter terug op het verleden. “Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum.” vertelt de zanger op zijn website.

 

Bron: Wolter Kroes, AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.