Bars and Melody brengen ‘Generation Z’-tour naar Nederland

Geschreven door op 21 april 2017 om 11:52

Bars and Melody-fans opgelet! Het populaire duo, bekend van Britain’s Got Talent, komt in september naar Nederland met hun ‘Generation Z’-tour!

Bars and Melody: ‘Generation Z’-tour

Bars and Melody komen naar Nederland! Op vrijdag 22 september 2017 staat het Britse duo op de Jupiler Stage van poppodium 013, Tilburg. Op zondag 24 september zijn de jongens te zien in de Grote zaal van Hedon, Zwolle.

Concertkaarten

Kaarten voor de Generation Z-tour zijn onder andere verkrijgbaar bij de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten Concertkaarten Hedon, Zwolle

Secundair:

Concertkaarten

 

‘Generation Z’

Op 1 september 2017 brengen de rappers Leondre Devries en zanger Charlie Lenehan een nieuw album uit, genaamd ‘Generation Z’. Deze plaat bevat 13 tracks en is de opvolger van hun debuut album ‘143’.

Op de plaat staat onder meer de single ‘Live Your Life’, die op 1 januari verscheen op social media. Bekijk hieronder de videoclip van de single ‘Live Your Life’:

Bron: Twitter

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Bars and Melody verplaatst shows in 013 en Hedon naar 2018 De shows van Bars and Melody zijn verplaatst. Het jonge duo zou aankomend najaar naar 013 en Hedon komen, maar deze shows zijn naar januari verplaatst...
Jonge popster Jacob Sartorius in oktober naar TivoliVredenburg Jacob Sartorius komt naar Nederland! Op woensdag 11 oktober staat de jonge Amerikaanse popzanger op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht.J...
Bars and Melody eind september voor concert naar Patronaat Het jonge zangduo Bars and Melody komt weer naar Nederland. De populaire ex-Britain’s Got Talent deelnemers geven op vrijdag 30 september een optreden...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Menu