Taylor Swift aangeklaagd door New Yorkse makelaar

Geschreven door op 30 januari 2018 om 17:19
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

Taylor Swift wordt nogmaals aangeklaagd! Dit keer neemt de zangeres het op tegen een makelaar van het New Yorkse vastgoedbedrijf Douglas Elliman.

Taylor Swift aangeklaagd door makelaar

De, uit Pennsylvania afkomstige, zangeres heeft weer eens een rechtszaak aan haar broek hangen. Dit keer wordt de 28-jarige popster door een makelaar beschuldigd van wanbetaling. De makelaar, die niet bij naam genoemd wordt, claimt nog ruim 800.000 euro te moeten ontvangen van Swift.

Ze kocht in oktober 2017 een huis ter waarde van 14,5 miljoen euro en volgens de desbetreffende makelaar heeft Taylor’s managementbedrijf hem uitgesloten van de deal. Hij beweert recht te hebben op zijn deel van de deal; 800.000 euro.

Hij claimt cruciaal geweest te zijn bij het sluiten van de verkoopdeal; Hij leidde Taylor rond, gaf haar bouwtekeningen en stelde haar voor aan de eigenaar van het pand toen het nog niet officieel op de markt was.

Plagiaat

Dit is verre van de eerste keer dat de Grammy-winnende artiest wordt aangeklaagd. Ze zit momenteel middenin een rechtszaak rondom haar monsterhit ‘Shake It Off‘.

‘Tay’ zou volgens de songwriters Sean Hall en Nathan Butler plagiaat gepleegd hebben. Sean en Nathan schreven de track ‘Playas Gon’ Play‘ voor de meidengroep 3LW. Die track werd in het jaar 2000 uitgebracht.

Bron: Page Six

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Taylor Swift Nieuws