Colin Benders (Kyteman) & Metropole Orkest naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 23 oktober 2018 om 11:55
Colin Benders & Metropole Orkest, Kyteman - Fotocredits Carsten Stiller (CC Flickr) (CC BY 2.0)

Het dubbele jubileum van TivoliVredenburg wordt groots gevierd! Ook Colin Benders & Metropole Orkest zijn deel van het vijfjarig jubileum van het poppodium.

Colin Benders & Metropole Orkest

Colin Benders, beter bekend als Kyteman, treedt met het Metropole Orkest op tijdens het jubileum van TivoliVredenburg. Op zondag 27 januari 2019 komt elektronische muziek van Benders samen met klassieke muziek van het orkest. Het exclusieve concert vindt plaats in de Grote Zaal van het poppodium. De samenwerking met het Metropole Orkest is, na de première op ‘ADE’, de enige gezamenlijke show.

Kaartverkoop

Kaarten voor het concert gaan op vrijdag 26 oktober 2018 om 10:00 uur in de verkoop via de website van TivoliVredenburg en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Jubileum TivoliVredenburg

Vijf jaar geleden opende het poppodium in Utrecht haar deuren. De Grote Zaal bestaat in januari daarentegen al veertig jaar. Benders heropende mede de deuren van deze zaal. Toen bundelde de hiphopartiest zijn krachten met het Radio Filharmonisch Orkest. Het jubileum wordt gevierd met verschillende optredens en activiteiten in het grote gebouw. Rudimental werd al eerder aan de lijst van het jubileumfeest toegevoegd.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.