Nathaniel Rateliff & The Night Sweats met twee concerten naar Paradiso

Geschreven door op 6 december 2017 om 11:06
Nathaniel Rateliff & The Night Sweats: - Fotocredits Flickr kingArthur_aus (CC BY 2.0)

Goed nieuws! Nathaniel Rateliff & The Night Sweats komen in april 2018 met twee optredens naar de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam.

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar Paradiso

De zanger en zijn zevenkoppige band staan in april 2018 met twee optredens in de Grote Zaal van Paradiso. Op woensdag 4 april en donderdag 5 april 2018 komen de bandleden naar Nederland.

De Amerikaanse zanger staat bekend om zijn diepe en emotioneel geladen stem. De muzikanten waren in 2017 ook al in Nederland te zien, met concerten in openluchttheater Caprera in Bloemendaal en De Oosterpoort in Groningen.

Tickets

Tickets voor Nathaniel Rateliff & The Night Sweats zijn onder andere verkrijgbaar via de Website van Ticketmaster.

‘In Memory of Loss’

Het debuutalbum van zanger Rateliff, ‘In Memory of Loss’, kwam uit in 2010. Met dit album toerde de zanger met niemand minder dan Mumford & Sons door Europa. Op de plaat staat een combinatie van verfrissende folk, met vleugjes soul, funk en rock. Met zijn begeleidingsband maakt de veelzijdige zanger echter meer up-tempo soul en rhythm & blues muziek.

Het achtkoppige gezelschap bracht in 2017 het live-album ‘Live At Red Rocks’ uit. Ook kwam in november een kerstsingle uit.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.