Justin Bieber draagt vrouwen jeans

Geschreven door op 13 september 2011 om 13:46
Justin Bieber Ziggo Dome, Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) (CC BY-NC-SA 2.0)

Justin Bieber heeft onthuld vrouwen broeken te dragen, omdat deze hem beter passen. Dat vertelde de popster aan Life and Style Magazine.

De 17-jarige superster was bij de Dolce & Gabbana’s Fashion’s Night Out in de New York Fashion Week. Daar vertelde hij aan het Life and Style Magazine dat hij er geen moeite mee heeft om vrouwen kleren te dragen als deze er goed uitzien en hem beter passen.

Hij zegt: “Het is geen trend van mij om vrouwen kleren te dragen, ik doe het puur omdat het me beter past en wat goed zit, zit goed…”

We weten intussen ook dat de jonge zanger al denkt aan trouwen en kinderen krijgen. Rond zijn 25e wil hij trouwen en beginnen met het stichten van een gezin. Dit heeft hij van de week ook onthuld aan het blad Women’s Wear Daily.

Op dit moment heeft Justin een relatie met de 19-jarige Selena Gomez. Of deze relatie stand houdt en zij uiteindelijk de gelukkige is weten we natuurlijk nog niet. Maar zoals je gewend bent van ons, houden wij je op de hoogte!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws