Huwelijksstress voor Jessica Simpson

Geschreven door op 13 september 2011 om 13:20
Jessica Simpson - Foto Mike Kaplan - Publiek Domein Wikimedia Commons

Op 11 november geven Jessica Simpson en haar vriend Eric Johnson elkaar het Ja-woord alleen is de bruid hier nog niet echt klaar voor.

Jessica Simpson vindt het erg spannend om over een paar maanden te trouwen. Een bron vertelt aan National Enquier dat ze het doodeng vindt om door het leven te gaan als getrouwde vrouw.

Op 11 november geven Jessica en haar vriend Eric Johnson elkaar het Ja-woord alleen is de bruid hier nog niet echt klaar voor. Volgens de bron wilt Jessica ervan weglopen. “Er moet snel iets veranderen anders wordt de spanning zo groot dat ze misschien wel de bruiloft afzegt.” vertelt de bron.

De laatste tijd hebben Jessica en Eric veel ruzie en problemen, dat komt door de stress van Jessica. Ze gaat al door het lint als Eric haar iets vraagt. Dit weet ze van zichzelf maar ze kan er niets aan doen. De situatie is volgens de bron zo erg dat Eric het huwelijk eventueel zou willen uitstellen om de relatie te redden.

Jessica Simpson – With You

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Jessica Simpson Nieuws · Nieuws · Roddels