Rene Froger zweeg over besloten optredens

Geschreven door op 22 november 2011 om 15:46
René Froger - Foto: ING Nederland | CC Flickr (CC BY-SA 2.0)

René Froger is op het matje geroepen door auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra. De zanger heeft geweigerd om openheid te geven over de optredens die hij gaf op besloten feesten

René Froger gedagvaard

De Telegraaf meldt dat Froger heeft geweigerd om openheid te geven over de optredens die hij gaf op besloten feesten. Daarom wordt de zanger nu gedagvaard.

Buma/Stemra peilt en verrekent automatisch reguliere optredens van artiesten. Echter kan de organisatie besloten optredens niet in kaart brengen, hiervoor zijn ze afhankelijk van de artiesten zelf. Een Buma/Stemra woordvoerder zegt: “Op dit moment zijn er gesprekken met meneer Froger en hij heeft toegezegd om al zijn optredens vanaf 2007 te openbaren. Vervolgens hebben we de rechtszaak tegen hem ingetrokken.”

Froger vindt het verwijt en de dagvaarding onzin. De zanger belooft om binnen een maand al zijn optredens alsnog openbaar te maken. We wachten af!

René Froger – Ogen Weer Geopend

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · René Froger Nieuws · Roddels