René Froger voor spectaculair optreden naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 9 april 2018 om 10:20
René Froger - Foto: ING Nederland | CC Flickr (CC BY-SA 2.0)

René Froger keert voor het eerst in drie jaar terug op de Nederlandse planken! De nationaal bekende zanger staat op 16 februari 2019 in het Utrechtse TivoliVredenburg.

René Froger TivoliVredenburg

Fantastisch nieuws voor de fans van René Froger! De Nederlandse zanger treedt volgend jaar op in Utrecht. Op 16 februari 2019 staat de 59-jarige zanger in TivoliVredenburg.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement is direct begonnen. Tickets zijn verkrijgbaar via de site van TivoliVredenburg.

René Froger

René Froger is bij iedere Nederlander inmiddels wel bekend. De zanger scoorde verschillende hits met onder meer Een Eigen Huis en ‘This is the Moment’ en kende zodoende een uiterst succesvolle solocarrière. Daarnaast had de Amsterdammer succes met zijn rol in het muzikale trio De Toppers. Samen met Gordon en Gerard Joling verkochten zij jarenlang iedere zaal uit. Na het vertrek van Gordon bleef Froger met De Toppers actief en bleef het succes aanhouden.

Drie jaar absentie

Froger heeft zich drie jaar lang rustig gehouden qua optredens. In 2019 zal de muzikant voor het eerst in deze periode weer optreden. De show zal uiterst divers zijn en zit boordevol met de Nederlandstalige meezingers, maar ook met de Engelse powerballades. Ben jij fan van de Nederlandse zanger? Zorg dan dat je deze show niet mist!

Bron: TivoliVredenburg.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.