The Mission met ‘The United European Party Tour’ naar Paradiso

Geschreven door op 21 oktober 2019 om 14:59
The Mission - Foto: S Bollmann via Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

The Mission gaat op tournee! De Britse gothic-rockband komt naar Amsterdam als onderdeel van ‘The United European Party Tour 2020’.

The Mission naar Paradiso

The Mission komt terug naar Nederland! Op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei 2020 staat de vierkoppige formatie op het podium van Paradiso Noord Tolhuistuin. Beide shows staan in het teken van ‘The United European Party Tour’, waarmee de Britse band door Europa reist. De deuren van het poppodium openen om 19:30 uur, waarna de rockers om 21:00 uur zelf optreden. Naast de reguliere kaarten zijn er tevens passe-partout tickets verkrijgbaar die toegang tot beide optredens verschaffen.

Concertkaarten

De reguliere en passe-partout tickets zijn verkrijgbaar via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk hier!

‘Another Fall From Grace’

Na diverse wisselingen in de bezetting en zelfs een afscheidstour brengt het muzikale kwartet in 2016 hun nieuwste wapenfeit ‘Another Fall From Grace’ uit. De plaat telt 12 nummers die stuk voor stuk het vertrouwde ‘The Mission-geluid’ hebben. Het album bevat gastbijdragen van Gary Numan, Evi Vine, Martin Gore, Ville Val en Julianne Regan. Alvast in de stemming komen voor volgend jaar? Beluister dan hieronder het nieuwste album:

 

Bron: Paradiso, Rockportaal

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.