The Marcus King Band in 2020 naar Paradiso en Metropool

Geschreven door op 4 november 2019 om 12:46
The Marcus King Band - Bron: Flickr (CC BY 2.0) - Fotocredits: Ralph Arvesen

The Marcus King Band gaat op tournee en laat Nederland niet links liggen!. De Amerikaanse bluesrockband komt in maart 2020 naar Amsterdam en Enschede.

The Marcus King Band naar Paradiso en Metropool

The Marcus King Band komt in 2020 naar twee Nederlandse venues. Op dinsdag 3 maart 2020 staat de formatie in de Amsterdamse Paradiso. Een dag later, op woensdag 4 maart, is de band te zien bij poppodium Metropool in Enschede. Beide concerten beginnen om 20:30 uur.

Let op! De optredens zijn verplaatste concerten die eerder in juni 2019 gepland stonden. Entreebewijzen van de afgelaste muziekuitvoeringen blijven geldig. Niet beschikbaar op de nieuwe data? Je kunt jouw kaarten retourneren op de website van Ticketmaster.

Tickets

De kaartverkoop gaat voor beide shows op vrijdag 8 november 2019 om 10:00 uur van start. Metropool zijn te koop via de website Ticketmaster en voor Paradiso via de eigen website. Uitverkocht? Kijk hier!

Vierde generatie talent

Bij zanger en gitarist Marcus King is de muziek met de paplepel ingegoten. Sinds zijn elfde levensjaar staat de blues artiest al op het podium en op 18-jarige leeftijd verschijnt zijn debuutplaat. Het album ‘Soul Insight’ (2015) is het eerste wapenfeit van Marcus, waarna nog twee goed ontvangen albums volgen. Het is niet gek dat Marcus op zo’n jonge leeftijd al zo gemakkelijk in de muziekwereld meedraait. Zijn grote voorbeelden; vader, opa en overgroot opa, waren tevens actief als muzikant.

 

Bron: Paradiso, Metropool

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Michael Dijkstra, redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.