Najib Amhali Ziggo Dome extra cabaret show 14 december 2012

Geschreven door op 15 november 2012 om 14:25
Najib Amhali - Bron: Screenshot youtube.com

De cabaret voorstellingen van Najib Amhali op 15 en 16 december 2012 in de Ziggo Dome zijn uitverkocht en daarom komt er een EXTRA concert!  Op 14 december zal de extra voorstelling plaatsvinden. 

Najib Amhali had al eerder 2 voorstellingen gepland op 15 en 16 december in de Ziggo Dome, maar deze waren binnen de kortste keren stijf uitverkocht. De cabaretier maakte daarom vandaag via Twitter bekend een dat er een extra show zal komen in de Ziggo Dome, op vrijdag 14 december.

De 3 voorstellingen in de Ziggo Dome worden de laatste optredens van zijn show ‘Alles Komt Goed’, waar hij al langere tijd mee door Nederland trok. Ook die shows waren overigens stijf uitverkocht. In de Ziggo Dome wordt de cabaretier muzikaal begeleidt door de band “PlusSupportAct”.

Najib Amhali staat bekend om voorstellingen met veel vaart, grappen en een flinke dosis zelfspot. Vorig jaar nog werd hij (voor de 5e keer op rij) tot beste cabaretier van Nederland uitgeroepen.

Er is nog weinig informatie bekend over de kaartverkoop van het extra concert. Het is aannemelijk dat de tickets net zoals bij de overige 2 concerten €25 kosten en dat je die tickets kunt aanschaffen via SeeTickets. Komende vrijdag maakt de cabaretier via zijn Twitter bekend wanneer de kaartverkoop van het extra concert van start gaat.

Najib Amhali – Alles komt goed (trailer video):

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Najib Amhali Nieuws · Nieuws