Lowlands 2018 kondigt maar liefst 33 nieuwe namen aan

Geschreven door op 23 april 2018 om 15:24
De Staat - Fotocredits: Clownhouse (Wikimedia Commons)

Mocht je festivaltentje nog op zolder liggen, dan kan deze tevoorschijn gehaald worden! Lowlands heeft maar liefst 33 nieuwe namen toegevoegd aan haar line-up! Onder andere De Staat en Death From Above treden op tijdens het festival in Biddinghuizen. 

Lowlands 2018

Lowlands heeft 33 nieuwe namen aangekondigd voor haar editie van 2018! Onder andere de Nederlandse rockband De Staat is toegevoegd aan de bomvolle line-up. De Nijmeegse rockers stond al eerder op het festival in Biddinghuizen. Het optreden uit 2016 werd een groot succes.

Voor de volledige lijst, zie hieronder:

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het festival is op zaterdag 10 februari van start gegaan. Het festival is al jaren populair en de kaarten vliegen dus snel de toonbank over. Mocht je nog twijfelen om te gaan, gooi deze twijfel dan over boord en bestel direct je toegangsbewijs. Tickets zijn verkrijgbaar via de Ticketmaster van Ticketmaster. Lowlands vindt dit jaar op 17 tot en met 19 augustus plaats.

YouTube player

Lowlands 2018

Het event maakte eerder al een aantal grote namen bekend die aankomende zomer op het festivalterrein in Biddinghuizen te bewonderen zijn. Onder anderen Gorillaz, Kendrick Lamar, The War On Drugs, N.E.R.D, Dua Lipa en Dropkick Murphy’s zijn op 17, 18 en 19 augustus op de podia te bewonderen. Meer info over het festival en de kaartverkoop is te vinden op de website van Lowlands.

Danceprogramma

Lowlands bevat dit jaar ook een heus danceprogramma. Deze werd een maand geleden al openbaar gemaakt. Onder andere Richie Hawtin, Âme II Âme, Ben UFO en Charlotte De Witte gaan de muzikale liefhebbers van hun klanken voorzien. Ook voor de fans van EDM dus een mooie gelegenheid om het festival te bezoeken!

YouTube player

Bron: Lowlands

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.