Cécile McLorin Salvant geeft in oktober optredens in Groningen en Tilburg

Geschreven door op 12 december 2016 om 12:01
Cecile McLorin Salvant - Credits Miami6205 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De jonge jazzzangeres Cécile McLorin Salvant staat op 18 oktober in de kleine zaal van De Oosterpoort in Groningen. Op 20 oktober geeft ze een optreden in Tilburg.

Cécile McLorin Salvant concert

De Amerikaanse zangeres bracht onlangs haar nieuwe album For One To Love uit en komt volgend jaar voor twee optredens naar Nederland. Op woensdag 18 oktober staat ze in de kleine zaal van het Groningse poppodium De Oosterpoort. Twee dagen later, op 20 oktober, geeft ze een concert in de Concertzaal van Theaters Tilburg.

Cécile McLorin Salvant kaarten

Kaarten voor het concert in Groningen van de jazzzangeres zijn vanaf woensdag 14 december om 10:00 uur te koop. Het optreden in Tilburg is al in de voorverkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via deze verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster

Secundair:

Topticketshop

Grammy-winnares

Er is bijna geen enkele jazzzangeres die zoveel aanzien kreeg in de laatste jaren als McLorin Salvant. De jonge zangeres kreeg prijs na prijs afgelopen jaren, met als kers op de taart een Grammy-award voor ‘Best Jazz Vocal Album’ voor haar laatste album For One To Love.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.