‘Guns N’ Roses treedt volgend jaar mogelijk op in originele bezetting’

Geschreven door op 30 december 2015 om 9:42
Slash (Guns N' Roses) - Fotocredits: Ed Vill (Flickr - CC BY 2.0)

De Amerikaanse band Guns N’ Roses treedt in 2016 mogelijk op in de originele bezetting. Dit bevestigen meerdere bronnen.

Guns N’ Roses reünie

Guns N’ Roses gaat volgend jaar mogelijk in de originele bezetting het Coachella festival headlinen en vervolgens op een ‘massieve stadium tour’. Meerdere bronnen die inzicht hebben in de plannen van de band bevestigen dit in de Amerikaanse media. De geruchtenmachine zorgde al een tijdje voor roddels, maar draait inmiddels overuren. Een reünie lijkt nu dichterbij dan ooit.

Originele bezetting

Toch lijkt de band niet terug te keren met de complete originele line-up. Axl Rose, Slash en Duff McKagan zijn volgens bronnen betrokken, maar drummer Matt Sorum valt in voor originele drummer Steve Adler. Tot voorheen leek de kans op een reünie erg klein, maar dit aanbod was misschien te groot om te laten schieten: de band krijgt mogelijk 3 tot 8 miljoen dollar per show.

Guns N’ Roses stond in 1993 voor het laatst samen op het podium. Dit was tijdens een concert in het Argentijnse River Plate stadion.

 

Bron: CoS

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Guns N' Roses Nieuws · Nieuws · Roddels