André Hazes jr. wil record Marco Borsato verbreken

Geschreven door op 20 december 2016 om 17:09
Volkszanger André Hazes Jr. - Fotocredits Jdegraaf - Flickr (CC BY 2.0)

Het uitverkopen van de Ziggo Dome wordt een wedstrijdje! André Hazes jr. is namelijk van plan het record van Marco Borsato te verbreken.

André Hazes jr. uitverkopen Ziggo Dome

Marco Borsato heeft twaalf keer de Ziggo Dome uitverkocht. Hier wil André overheen. In een interview met de Flair vertelt de zanger dat hij dit binnen 38 jaar wil halen. Dan is hij zestig en wil hij stoppen. Eigenlijk zou Hazes zijn eerste grote show pas geven in 2019, maar het ging allemaal iets sneller. Op 7 en 8 januari staat hij nu in de Heineken Music Hall/AFAS Live. De bedoeling is dat hij daarna een keer op gaat treden in de Ziggo Dome.

Geld verdienen

Natuurlijk wil de zanger ook geld verdienen, maar hij koos ervoor om dat op deze manier te doen. Geld vind André niet het belangrijkste, anders was hij wel voor zijn moeder blijven werken zegt hij.

” Maar dat is niet het belangrijkste. Als ik voor het geld was gegaan, was ik wel bij mijn moeder blijven werken. Zij beheert de hele legacy van mijn vader en heeft daardoor de zekerheid dat er altijd geld blijft binnenstromen. Ik ben de onzekere weg ingeslagen door te zeggen: ‘Ik wil los van jullie.'”

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
André Hazes jr. Nieuws · Artiesten · Nieuws