André Hazes in 2020 terug in Rotterdam Ahoy

Geschreven door op 14 oktober 2019 om 14:01
André Hazes tijdens albumpresentatie in Club Panama, Amsterdam - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Goed nieuws voor fans van André Hazes! De zanger keert in 2020 terug naar Rotterdam Ahoy voor een nieuwe reeks concerten.

André Hazes ook in 2020 naar Ahoy

André Hazes begint deze week aan zijn derde concertreeks in Rotterdam Ahoy. Hoewel de shows nog moeten plaatsvinden, kijkt de zanger alvast vooruit: Hazes maakt bekend dat hij ook volgend jaar in de Rotterdamse concertzaal staat, voor het vierde jaar op een rij! De nieuwe shows vinden op zaterdag 31 oktober 2020 en zondag 1 november 2020 plaats.

Concertkaarten

Tickets voor de shows gaan op dinsdag 22 oktober in de verkoop via de website van de zanger. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

“De avonden van mijn leven”

André kijkt in een statement op zijn website nu al uit naar de nieuwe shows: “Deze week sta ik voor het derde achtereenvolgende jaar in Ahoy, en nu al kan ik aankondigen dat we in 2020 weer terug komen. Elk jaar kijk ik weer uit naar deze concerten. Ahoy heeft een speciaal plekje in mijn hart, deze concerten zijn het hoogtepunt van mijn jaar, de avonden van mijn leven!”

“Samen met mijn waanzinnige band en het fantastische team eromheen, zijn we het hele jaar bezig met de voorbereidingen. Ik wil er echt een feest van maken voor mijn fans en ook hen de avond van hun leven bezorgen. Dat ik nu al weer kan aankondigen dat we ook volgend jaar terug komen en dan alweer onze 10e show in Ahoy spelen, is ongelofelijk. Het wordt een traditie en dat vind ik echt helemaal te gek!”

 

Bron: Andrehazes.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.