Thunder in voorjaar 2019 naar Bosuil Weert

Geschreven door op 13 november 2018 om 17:00
Thunder - Credits: dr_zoidberg - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Rockliefhebbers opgelet: Thunder komt naar Nederland! In april 2019 komen de rockers met nieuw werk naar De Bosuil in Weert.

Thunder naar Nederland

Goed nieuws voor rockliefhebbers! Thunder geeft op donderdag 4 april 2019 een optreden in Weert. Tijdens het concert in De Bosuil komen oudere nummers zoals ‘Love Walked In’ en ‘A Better Man’ voorbij, maar zullen ook tracks van het nieuwe album ‘Please Remain Seated te horen zijn. Deze plaat komt op zaterdag 19 januari 2019 uit, maar is nu al te reserveren.

Kaartverkoop

Tickets voor het concert zijn vanaf zaterdag 17 november 2018 om 9:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Thunder

Thunder werd opgericht in 1989 en groeide uit tot, volgens velen, een van de beste bands in de classic rock scene. Het is dan ook geen verassing dat de band heeft getoerd met grote namen zoals Aerosmith en Def Leppard. Met een twaalfde album in het vooruitzicht bewijzen de mannen nog steeds niet oud en stoffig te zijn.

 

Bron: De Bosuil, thunderonline.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.