Lana Del Rey komt op 29 mei 2013 naar Amsterdam

Geschreven door op 31 oktober 2012 om 13:31
Lana Del Rey (cropped) - Foto: Harmony Gerber (Wikimedia, CC BY 2.0)

De Amerikaanse zangeres Lana Del Rey, bekend van haar hit ‘Video Games’ en het gezicht van de campagne van H&M, geeft op woensdag 29 mei 2013 weer een optreden! Het optreden staat gepland in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het uitverkochte concert in Paradiso agelopen november 2011 was de eerste en tevens laatste keer dat ze in Nederland was. Inmiddels is haar album ‘Born To Die’ goud met ruim 25.000 verkochte exemplaren.

De hit ‘Video Games’ werd gevolgd door ‘Born To Die’ en ‘Blue Jeans’, afkomstig van haar in januari 2012 uitgebrachte debuutalbum ‘Born To Die’. In het najaar van 2012 werd Lana Del Rey het gezicht van H&M en bracht ze de nieuwe editie van haar debuutalbum uit, met daarop zowel H&M thema nummer ‘Blue Velvet’ als de nieuwe single ‘Ride’.

Er is een beperkte voorverkoop op vrijdag 2 november vanaf 15.00 uur via haar eigen website en de algemene verkoop start maandag 5 november vanaf 10.00 uur via Eventim.

Lana Del Rey – Ride

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lana Del Rey Nieuws · Nieuws