Macklemore naar AFAS Live voor eerste Nederlandse soloshow

Geschreven door op 9 oktober 2017 om 9:55
Macklemore - Fotocredits: Drew Bron: CC Flickr CC BY-SA 2.0

Macklemore komt naar Nederland! De Amerikaanse rapper komt op zondag 15 april naar AFAS Live voor zijn eerste solo optreden in Nederland.

Macklemore naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Macklemore! De Amerikaanse rapper en songwriter bracht onlangs zijn tweede soloalbum ‘Gemini’ uit en komt volgend jaar naar Nederland. Op zondag 15 april 2018 staat Ben Haggerty, zoals de rapper daadwerkelijk heet, voor het eerst solo in Nederland met een show in AFAS Live.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 13 oktober om 9:00 uur in de verkoop. Deze zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

‘Gemini’

De uit Seattle afkomstige rapper begon zijn carrière al in 2000 onder de naam Professor Macklemore. In 2011 werd de rapper bekend bij het grote internationale publiek met zijn hit ‘Can’t Hold Us’, samen met zijn duopartner Ryan Lewis. Een jaar later volgde megahit ‘Thrift Shop’, die bovenaan hitlijsten over de hele wereld stond.

Onlangs verscheen het tweede soloalbum van de rapper/songwriter: ‘Gemini’. Singles ‘Glorious’ en ‘Good Old Days’ waren al snel in de Nederlandse hitlijsten terug te vinden.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.