‘The Daily Show’-presentator Trevor Noah naar Ziggo Dome

Geschreven door op 30 oktober 2017 om 12:52
Trevor Noah - Foto: Disney | ABC Television Group (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Trevor Noah komt naar de Ziggo Dome! De Zuid-Afrikaanse comedian, ook bekend als presentator van ‘The Daily Show’, betreedt op 20 mei 2018 het Amsterdamse podium.

Trevor Noah in mei 2018 naar de Ziggo Dome

Goed nieuws! Trevor Noah komt naar de Ziggo Dome! De 33-jarige Zuid-Afrikaan betreedt op zondag 20 mei 2018 het podium van de Amsterdamse concertzaal, met zijn gloednieuwe stand-up show. In 2016 stond de comedian en presentator nog in een uitverkochte Heineken Music Hall.

Noah is een zoon van een donkere Zuid-Afrikaanse moeder en een blanke Europese vader. Deze relatie was wegens de apartheid in Zuid-Afrika illegaal. Zijn multiraciale afkomst is een veel voorkomend thema in zijn shows.

Comedy tickets

Tickets voor de stand-up comedyshow zijn o.a. verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

‘The Daily Show’

Noah verwierf in eigen land grote bekendheid met zijn rol in soapserie ‘Insidingo’ en presenteerde diverse radio- en televisieshows. Hij besloot zich echter al snel op zijn comedy-carrière te focussen. Met succes, want in 2012 werd Noah uitgeroepen tot ‘komiek van het jaar’ in Zuid-Afrika.

In 2015 werd Noah gepresenteerd als opvolger van Jon Stewart voor het populaire satirische nieuwsprogramma ‘The Daily Show’.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.