Jan Smeets: “Pinkpop moet prijzen weekendkaarten verhogen”

Geschreven door op 30 oktober 2017 om 11:45
Pinkpop - Foto: Vj453 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Weekendkaarten voor de komende editie van Pinkpop worden duurder. Dit onthulde festivalbaas Jan Smeets in gesprek met ‘Festileaks’.

“Weekendtickets Pinkpop 2018 duurder”

Slecht nieuws voor Pinkpopgangers! Bezoekers van het Limburgse festival zullen voor de komende editie dieper in de buidel moeten tasten voor een weekendkaart, zo onthulde festivalbaas Jan Smeets in gesprek met Festileaks.

De verklaring voor de duurder wordende tickets, die vorig jaar 195 euro kostten, is simpel volgens Smeets: “Het programma wordt heel duur en dat betekent dat we echt de prijzen moeten gaan aanpassen.” Hoeveel de weekendkaarten in prijs zullen stijgen is nog niet bekend.

“Veel belangstelling”

Smeets is niet bang dat festivalbezoekers zullen afhaken door de prijsstijging. De festivalbaas is ervan overtuigd dat de line-up voor veel belangstelling gaat zorgen: “We denken dat er heel veel belangstelling gaat zijn voor het totale weekend, zeker als de derde headliner bekend is. We zouden onszelf zeer benadelen als we de prijs niet gaan verhogen.”

Pinkpop 2018

Het driedaagse festival heeft voorlopig twee van de drie headliners bekendgemaakt: Foo Fighters en Bruno Mars. Zoals we gewend zijn, draait ook dit jaar de geruchtenmolen weer op volle toeren. Zo schijnen onder meer Metallica, Beyoncé, Pearl Jam en P!nk op de nominatie te staan om komende zomer naar Landgraaf af te reizen.

 

Bron: Festileaks

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Nieuws · Pinkpop Nieuws