Toegangsprijzen Dance Valley in toekomst stuk goedkoper

Geschreven door op 20 oktober 2011 om 11:39
Dance Valley - Credits: Haydn Curtis via Wikimedia Commons [CC by 2.0]

Goed nieuws voor de feestgangers onder jullie, Dance Valley verlaagt de toegangsprijs. De entreeprijs van het Dance Valley festival wordt verlaagd van €69,- naar €55,-.

Dance Valley in prijs verlaagd

Afgelopen zomer was het slecht weer bij het dancefestival in Spaarnwoude. Er waren veel hoosbuien die voor de nodige overlast zorgden. De kaartverkoop viel hierdoor flink tegen met als gevolg dat de ticket prijzen werden gehalveerd. Op het terrein in Spaarnwoude kunnen 60.000 feestgangers terecht. Echter bleef het bezoekersaantal afgelopen zomer ergens op de helft steken. Er was wel een bijzondere bezoeker aanwezig, namelijk Mark Rutte! De premier liet een paar ingetogen danspasjes zien op de modderige ondergrond.

Met de prijsverlaging wil het festival proberen het bezoekersaantal weer te laten stijgen. Volgend jaar vindt het dancefestival op 4 augustus plaats. Organisator UDC belooft groots uit te pakken en een spetterend festival neer te zetten met de beste artiesten uit de dancescene.

Voor meer informatie kijk je op DanceValley.com of de Dance Valley Wiki.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws