Scooter kondigt extra show aan in AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 28 mei 2018 om 10:21
Scooter Live @ Munich 2016. Author: pitpony.photography (wikimedia commons, CC BY-SA 3.0)

Scooter geeft een extra show in AFAS Live Amsterdam! Het eerste concert van de Duitse band in de concertzaal was binnen een dag uitverkocht.

Extra show Scooter in AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Scooter! Heb je voor het concert op 7 december geen kaarten kunnen krijgen, dan heb je nu een nieuwe kans. De Duitse band geeft namelijk een extra concert op 26 november 2018 in AFAS Live!

Beide shows zijn ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de jaren-90-hitmachine. Voor de Duitsers is het de eerste keer dat ze in Nederland eigen shows geven.

Concertkaarten

Tickets voor Scooter zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Eventim. De kaartverkoop start op woensdag 30 mei om 10.00 uur.

25-jarig jubileum

Scooter viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Eind vorig jaar verscheen daarom het album ‘100% Scooter – 25 Years Wild & Wicked’ met daarop de grootste hits en nieuwe single ‘In Rave We Trust’. De band bestaat tegenwoordig uit H.P. Baxxter, Michael Simon en Phil Speiser.

Meest succesvolle act ooit in Duitsland

De Duitse band werd in 1993 opgericht in Hamburg, Duitsland en verkocht meer dan 30 miljoen platen. Ook hebben de Duitsers 80 gouden en platina-awards op hun naam staan. In Duitsland is  de dance-act de meest succesvolle act ooit met 23 hits in de top 10.

In Nederland zijn vooral singles als ‘Hyper Hyper’ , ‘Move Your Ass’ en ‘How Much Is The Fish’ bekend. Ook maakte de groep de titelsong voor de Duitse versie van de succesvolle Nederlandse film ‘New Kids Nitro, Friends Turbo’.

Bron: Persbericht Friendly Fire, Twitter

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.