Manic Street Preachers geven concerten in Nederland

Geschreven door op 25 januari 2016 om 13:01

De Manic Street Preachers komen terug naar Nederland! Op donderdag 28 en vrijdag 29 april treedt de Britse band op in Eindhoven en Amsterdam.

Manic Street Preachers tickets

Op donderdag 28 april is de band te vinden in de Effenaar in Eindhoven en een dag later in de Amsterdamse poptempel Paradiso.

In 2014 trad de band, bestaande uit James Dean Bradfield, Nicky Wire en Sean Moore, voor het laatst op in Nederland, ook toen in Paradiso en de Effenaar. Tickets voor Manic Street Preachers gaan woensdag 27 januari om 10:00 uur in de verkoop bij Ticketmaster.

De Manic Street Preachers komen ook naar België: op zondag 1 mei treden zij op in het Brusselse Ancienne Belgique. De Belgische kaartverkoop start op donderdag 28 januari om 11:00 uur.

Everything Must Go 20th Anniversary Tour

Het concert is onderdeel van de Everything Must Go 20th Anniversary Tour, vernoemd naar het gelijknamige album, dat dit jaar 20 jaar geleden werd uitgebracht.

De band uit Wales scoorde hits met nummers als Motorcycle Emptiness en If You Tolerate This Your Children will be Next, die beiden de Top 2000 haalden. In 2014 bracht de band hun meest recente album Futurology uit.

In 2016 bestaat de band alweer 30 jaar.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.